piraten
renj
zeeuw
eus
toil
glam
appel
doel
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Foto’s-oud


Vandaag mochten wij de mensen van de Zonnebloem uit Oudenbosch verblijden met een optreden. De middag stond in het teken van Sinterklaas.


Theatershow De mantelzorger in het voetlicht, bij de Catharinastichting in Brielle 20 november.


Voor mantelzorgers in Strijen (2-11-2019)


In het kader van de week van de eenzaamheid kwamen velen naar de Maranathakerk in Rhoon. De gasten werden door de butlers van Poositivoos entertainment ontvangen en naar hun plaatsen gebracht. Elly Bezemer zette direct de sfeer met oud Hollandse liedjes en de acteurs zorgden voor een theatrale performance die de stemming erin bracht.


Jonge mantelzorgers kregen op 27 september een onvergetelijke middag aangeboden op het Lichtschip Noord Hinder. De jonge helden werden door “de glamour girls” op de zilveren loper ontvangen en glamoureus op de foto gezet. Cameraman Hans Leupe van filmplatform de Eenhoorn stond klaar om met deze  jongens en meiden  een vlog op te nemen: “Het geheim van de Noord Hinder 12 “. Bewonderenswaardig hoe snel deze groep kinderen talent in filmen werd. Het is een spontane opname die door de jonge helden, zonder voorafgaande repetities, werd opgenomen, onder regie van Margareth van Rooijen van Poositivoos Entertainment.


 


Eva komt…weer
De acteurs kwamen op deze zonovergoten dag, na heel wat zware repetities, in de juiste flow om te spelen. Het publiek werd door de “campingbeheerders” hartelijk ontvangen.
Na een lange reis over de Franse snelwegen naar Normandië kwamen de vriendinnen tot rust, mede door de prachtige Franse chansons, gezongen door singer-songwriter Annette Rietveld.
Vanaf de eerste scene was het publiek geboeid door het spel en de verrassende ontwikkelingen. De emoties in het stuk beroerden het publiek. De spelers werden na afloop beloond met een daverend applaus en lovende kritieken.
Lees hier een recensie van een bezoeker.


Circus bij Boa Vinda


Brocante in de kassen


Zorgwaard ‘t Huys te Hoecke
Bij een temperatuur van 34 graden zijn we vertrokken naar Puttershoek om daar de mensen van ‘t Huys te Hoecke een komische middag te bezorgen. De Poositivoos was de afsluiting van een feestweek met het thema Circus. De muzikante de clowns en de circusdirecteur hadden de mensen vrij snel in circussfeer, want ja zonder rode neus en gekleurde hoed kan je de circustent niet in.


Huwelijk
Maandag 24 juni gaven Monique en Rieneke elkaar het JA woord in proeflokaal Sijgje in Voorburg. Poositivoos entertainment had de eer hierbij aanwezig te zijn. De gasten werden door de glamorous fotografen onthaald met liefdesgedichtjes en gingen glamorous in de ring, symbool van de eenheid, onveranderlijkheid en eeuwige liefde. De zon stond op deze feestelijke dag hoog aan de hemel en straalde al zijn warmte over het echtpaar en de gasten uit. Poositivoos zou Poositivoos niet zijn als ze geen klik met de gasten hadden. De mooiste, ontroerende en grappigste verhalen werden door ons ontlokt. Met een dikke kus van het bruidspaar en een grote uitzwaai van de gasten gingen wij heel tevreden naar huis.Eva komt…
De zon stond hoog aan de hemel toen het publiek na een boswandeling olv boswachter Norbert Denninghoff aankwam op de camping Riva Bella in Normandië. Vijf vriendinnen ontmoetten elkaar daar weer na 26 jaar. De zesde vriendin ontbreekt. Wat is er gebeurd? Zelfs het publiek begon zich dat af te vragen. Met name door een emotionele uitbarsting van een van de vriendinnen.
De spelers kregen na afloop een daverend applaus van het publiek dat onder de indruk was van het verhaal en het spel.


Bos- en Burchtfair 2019
Spelers van Poositivoos en van Theatertuin van Voorne hebben de witte roos Groei en Bloei geïntroduceerd op de Bos en Burchtfair. Omdat een roos symbool staat voor de liefde werden er ook liefdesgedichten voorgedragen.
Er kon zelfs getrouwd worden in onze trouwkapel. Margareth van Rooijen: godin van de liefde Aphrodite Monique Keukens: godin Rik Looij: Dionysius en Annette Rietveld: godin.


Rupsje Nooitgenoeg
Woensdag 5 juni verbeeldt Poositivoos het prentenboek “Rupsje Nooitgenoeg“ voor kinderen van 3 t/m 5 jaar, bij de feestelijke festiviteiten rondom de opening van het plein voor het Cultuurhuis in Hellevoetsluis. Margareth van Rooijen speelt de rups en Elly Bezemer omlijst de voorstelling muzikaal met muziek en zang.


Restaurant Eus


Boa Vinda


Opening Boekenweek


Valentijnsdag in de Stuifakkers


Repetities voor Valentijnsdag in de Stuifakkers. Monique maakt zich klaar voor haar act. Mario regisseert Margareth met een kritische blik. Bekijk ook de vlog.


Tijdens de Nationale Voorleesdagen ben ik naar een aantal basisscholen en voorschoolse opvang geweest om het prentenboek van het jaar “Een huis voor Harry” te presenteren. Ik kom als kater op en verbeeld dat ik verdwaald ben. Harry gaat tikkertje spelen met Vera de vlinder. Helaas is Vera veel te snel en Harry verdwaalt in de stad en kan zijn warme huis niet meer terug vinden.


Vrijwilligersdag Hellevoetsluis


Pietenspektakel bij de brandweer


“Overleef 2018” in De Hooghcamer, Brielle


Tijdens de toerrit van de 35-jarige Citroën Club Rijnmond kwam de club bij Villa Schoutenhoeck appels plukken en werden de genodigden door de Mobile Glamourfotografen ludiek op de foto gezet.


Toiletjuffrouwen Getje en Sjanie


Kinderboekenweek 2018


Mobiele Glamourfotografen

 

Tante Clown in Brielle 

 

 

 

.

.

.

.