Foto’s


Rupsje Nooitgenoeg
Woensdag 5 juni verbeeldt Poositivoos het prentenboek “Rupsje Nooitgenoeg“ voor kinderen van 3 t/m 5 jaar, bij de feestelijke festiviteiten rondom de opening van het plein voor het Cultuurhuis in Hellevoetsluis. Margareth van Rooijen speelt de rups en Elly Bezemer omlijst de voorstelling muzikaal met muziek en zang.Restaurant Eus


Boa Vinda


Opening Boekenweek


Valentijnsdag in de Stuifakkers


Repetities voor Valentijnsdag in de Stuifakkers. Monique maakt zich klaar voor haar act. Mario regisseert Margareth met een kritische blik. Bekijk ook de vlog.


Tijdens de Nationale Voorleesdagen ben ik naar een aantal basisscholen en voorschoolse opvang geweest om het prentenboek van het jaar “Een huis voor Harry” te presenteren. Ik kom als kater op en verbeeld dat ik verdwaald ben. Harry gaat tikkertje spelen met Vera de vlinder. Helaas is Vera veel te snel en Harry verdwaalt in de stad en kan zijn warme huis niet meer terug vinden.


Vrijwilligersdag Hellevoetsluis


Pietenspektakel bij de brandweer


“Overleef 2018” in De Hooghcamer, Brielle


Tijdens de toerrit van de 35-jarige Citroën Club Rijnmond kwam de club bij Villa Schoutenhoeck appels plukken en werden de genodigden door de Mobile Glamourfotografen ludiek op de foto gezet.


Toiletjuffrouwen Getje en Sjanie


Kinderboekenweek 2018


Mobiele Glamourfotografen

 

Tante Clown in Brielle 

 

 

 

.

.

.

.