Nieuws

Vrijwilligersdag

Het centrum vrijwilligerswerk Hellevoetsluis organiseerde voor alle vrijwilligers een vrijwilligersdag in het Cultuurhuis. Wij hebben als mobiele glamourfotografen de vrijwilligers op een speciale manier in het schilderijlijstje gezet en gefotografeerd. Welverdiend in het zonnetje gezet.
Lees meer
Nieuws

Pietenspektakel

Pietenspektakel bij de brandweermannen op de Maasvlakte. De Pieten lazen elke brandweerman op hilarische manier een gedicht voor. Daarna mochten de brandweermannen een cadeau uitpakken. En als klap op de vuurpijl ... dansen op pietendisco muziek en met alle zes stoere mannen op de foto.
Lees meer
Nieuws

Kerstmusical

De kinderen van de St. Leonardusschool uit Brielle oefenen voor de kerstmusical. Margareth heeft hiervoor een zestal dansen gemaakt. Groep 4 Spelende kinderen, Groep 5/6 Uittocht uit Jeruzalem, Groep 6 Vlucht naar Egypte, Groep 7 Engelen verschijnen aan de herders op het veld, Groep 8 Dans van Maria en haar vriendinnen rondom de waterput, Groep 8 Herodes en zijn soldaten. Docente Margareth van Rooijen kijkt trots naar de kinderen die zich volledig in hun personage verdiepen.
Lees meer
Nieuws

Opname!

In de maak: filmpje met de types Toiletjuffrouwen; opgenomen in Hotel van Marion in Oostvoorne door Hans Leupe-Filmplatform de Eenhoorn
Lees meer
Nieuws

Promotie

De rijdende promotie kunt u vanaf nu overal tegenkomen!
Lees meer