Over ons

Na vele jaren theaterervaring is de tijd aangebroken om zelfstandig te gaan participeren. Tijd en energie gaan nu naar mijn theater-entertainmentbureau om bedrijven, restaurants en bibliotheken te verrassen met muziek, zang en theatersketches.

Margareth van Rooijen

Margareth van Rooijen
Mijn naam is Margareth van Rooijen en ik ben de “Poositivoos“.
Als ervaren regisseur heb ik diverse projecten begeleid. Mijn specialisme is bruggenbouwen en ik kan muzikanten, zangers en acteurs activeren. Nu de vraag toeneemt naar bedrijfsuitjes en theaterdiners en Kunst en Cultuur ook in basisscholen weer op de agenda staan, wil ik de uitdaging aangaan om mijn talenten meer naar buiten te brengen.
Tevens wil ik creatieve talenten, muzikanten, zangers en acteurs en actrices in de spotlights zetten met eigen geschreven teksten en muziek. Hen een kans geven zich verder te ontwikkelen.
Monique Keukens is mijn compagnon in het bedrijf.

Monique Keukens

Monique Keukens

Mijn naam is Monique Keukens en ik ben medeoprichter van “Poositivoos” entertainment.
De creatieve geest en gedrevenheid wil ik op het speelvlak laten zien samen met andere acteurs die ook de kans grijpen hun talenten over te brengen. Om dit te bewerkstelligen – voor zoveel mogelijk mensen die hiervan willen genieten – heb je opdrachtgevers nodig.
Een uitdaging voor mij om dit voor elkaar te krijgen.
Ik heb enige jaren toneelervaring zowel in het theater als met straattoneel. Zelf heb ik ervaren hoe fijn het is om mensen te amuseren om in de huid van een komische personage te kruipen.
Wij zullen “Poositivoos” op de kaart zetten met alle positiviteit die in ons is. Wij brengen het amusement en maken het met heel veel plezier.

Mario Cramer

De Theatermeneer

Mario Cramer, 33 jaar oud. Woonachtig in Vlaardingen. Ik speel al zo’n 20 jaar toneel. Inmiddels heb ik zeven eigen soloshows gemaakt, allemaal cabaret. Ik doe heel veel sketches en dan voornamelijk typetjes. Enkele fragmenten van mijn shows zijn op YouTube te vinden.

 

 

Elly Bezemer

Elly Bezemer
Na mijn ‘carrières’ als bezigheidstherapeute en timmervrouw in de bouw deed ik op mijn 25e toelatingsexamen voor het Rotterdams Conservatorium. In 1989 studeerde ik (eerste graad) af in de opleiding Schoolmuziek.
Tijdens deze breed opgezette opleiding maakte ik onder meer kennis met koordirectie, waar ik mij, na mijn opleiding, op ben gaan richten. Ik ontwikkelde mij hier in door het volgen van vele cursussen, zanglessen en workshops. Daarnaast kreeg ik coaching van ervaren dirigenten.
Naast het dirigeren van koren geeft ik koorworkshops, coach ik inmiddels zelf dirigenten en koren, val ik in voor dirigenten, organiseer ik muziekprojecten en treed ik ook zelf op.
Mijn huidige activiteiten naast workshops en projecten:
Ik ben dirigente van vrouwenkoor Bella Cantara in Rotterdam Kralingen.
Eens in de 14 dagen zing ik met de bewoners van de Meeuwenhof/Breede Vliet, in Hoogvliet. Dan speel ik piano of accordeon als begeleiding bij de liedjes.
Regelmatig treed ik als zangeres/pianiste/accordeoniste op met gitarist/fluitist Han Ruigrok.
Ik verzorg de muziek bij verschillende theateractiviteiten van de Poositivoos.

 

Joke Rodoe
Gerda van Leeuwen

Toneelassistente Joke Rodoe en assistente Gerda van Leeuwen

 

 

 

 

 

 

Voor een aantal optredens zal ook gebruik worden gemaakt van o.a. collega-artiesten verbonden aan TheaterTuin van Voorne en Culturele Stichting Voorne.

Wij zijn altijd benieuwd naar talent.
Wil je je aanmelden als talent? DOEN!