piraten
renj
zeeuw
eus
toil
glam
appel
doel
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Over ons

Na vele jaren theaterervaring is de tijd aangebroken om zelfstandig te gaan participeren. Tijd en energie gaan nu naar mijn theater-entertainmentbureau om bedrijven, restaurants en bibliotheken te verrassen met muziek, zang en theatersketches.

Margareth van Rooijen

Margareth van Rooijen
Mijn naam is Margareth van Rooijen en ik ben de “Poositivoos“.
Als ervaren regisseur heb ik diverse projecten begeleid. Mijn specialisme is bruggenbouwen en ik kan muzikanten, zangers en acteurs activeren. Nu de vraag toeneemt naar bedrijfsuitjes en theaterdiners en Kunst en Cultuur ook in basisscholen weer op de agenda staan, wil ik de uitdaging aangaan om mijn talenten meer naar buiten te brengen.
Tevens wil ik creatieve talenten, muzikanten, zangers en acteurs en actrices in de spotlights zetten met eigen geschreven teksten en muziek. Hen een kans geven zich verder te ontwikkelen.
Monique Keukens is mijn compagnon in het bedrijf.

Monique Keukens

Monique Keukens

Mijn naam is Monique Keukens en ik ben medeoprichter van “Poositivoos” entertainment.
De creatieve geest en gedrevenheid wil ik op het speelvlak laten zien samen met andere acteurs die ook de kans grijpen hun talenten over te brengen. Om dit te bewerkstelligen – voor zoveel mogelijk mensen die hiervan willen genieten – heb je opdrachtgevers nodig.
Een uitdaging voor mij om dit voor elkaar te krijgen.
Ik heb enige jaren toneelervaring zowel in het theater als met straattoneel. Zelf heb ik ervaren hoe fijn het is om mensen te amuseren om in de huid van een komische personage te kruipen.
Wij zullen “Poositivoos” op de kaart zetten met alle positiviteit die in ons is. Wij brengen het amusement en maken het met heel veel plezier.

De Theatermeneer

Mario Cramer

Mario Cramer, 33 jaar oud. Woonachtig in Vlaardingen. Ik speel al zo’n 20 jaar toneel. Inmiddels heb ik zeven eigen soloshows gemaakt, allemaal cabaret. Ik doe heel veel sketches en dan voornamelijk typetjes. Enkele fragmenten van mijn shows zijn op YouTube te vinden.

 

 

Debby Koolman-Damen

Debby Koolman

Ik ben Debby Koolman-Damen. Als speler en regisseur werk ik, na 20 jaar in de amateurwereld, nu met veel plezier bij PoositiVoos. Er is niets leuker dan met deze groep spelers scripts te schrijven, acts te regisseren en mensen te entertainen. Daar de PoositiVoos zich uitbreiden is het ook een leuke taak om elkaar te ondersteunen en door te groeien naar professionele voorstellingen.

 

 

 

Joke Rodoe
Gerda van Leeuwen

 

Toneelassistente Joke Rodoe en assistente Gerda van Leeuwen

 

 

 

 

 

 

Voor een aantal optredens zal ook gebruik worden gemaakt van o.a. collega-artiesten verbonden aan TheaterTuin van Voorne en Culturele Stichting Voorne.

Wij zijn altijd benieuwd naar talent.
Wil je je aanmelden als talent? DOEN!