piraten
renj
zeeuw
eus
toil
glam
appel
doel
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Typetjes

Typetje huren voor uw verjaardag, trouwfeest, opening, of bedrijfsborrel? Zoek niet verder! Poositivoos biedt namelijk een breed aanbod aan typetjes van hoge kwaliteit.

Onze typetjes zijn professioneel, representatief en betrouwbaar. Deze typetjes verzekeren u een leuke, amuserende act voor uw verjaardag, bruiloft of jubileum. Alle acteurs hebben ruime ervaring in het vak en weten hoe ze met mensen om moeten gaan.

Ideeën worden door onze acteurs zelf bedacht en aan u voorgesteld. De acteurs van Poositivoos vinden het ontzettend leuk om met u mee te denken en passen hun act graag aan op uw evenement. U kunt uiteraard contact met ons opnemen om uw wensen en voorkeuren te bespreken.

Een typetje is een leuke manier om uw gasten te vermaken. Een acteur te midden van uw gasten zorgt gegarandeerd voor plezier en hilariteit die iedereen aan zal spreken. De typetjes zijn op verschillende wijzen in te zetten. Zo kunt u bijvoorbeeld de Mobiele Glamour Fotografen op een bruiloft inzetten om de gasten op een ludieke wijze op de foto te zetten of de toiletjuffrouwen Sjanie en Gretje die zorgen dat alle gasten een onvergetelijk toiletbezoek hebben, of de maffe gastvrouw of de klunzige ober die tussen het publiek doorloopt.

Zeeuwse meisjes
Wij zijn de Poositivoos Zeeuwse meisjes en brengen u op een ludieke wijze de zeeuwse vis.
Vis en mossel in het land, dokter aan de kant!

Clowns
Een domme en een slimme clown. Deze twee clowns zijn van alle markten thuis. Met een grote dosis humor omlijsten zij uw kinderfeest met komische verhalen die dan met de verbeelding van de kinderen gespeeld worden.

  • Programma op maat, ingevuld naar uw wensen of thema
  • Te boeken vanaf 30 minuten.
  • Perfect voor een voorprogramma, feest of complete kindershow

Mobiele Glamour Fotografen  Foto’s
De mobiele glamour fotografen benaderen uw gasten om op de foto te gaan.
Zij hebben een koffertje bij zich waar van alles en nog wat in zit zoals hoedjes, boa’s, brillen. Ook geven zij op een ludieke manier tips hoe men moet poseren en geven ongevraagd advies hoe men over de zilveren loper zou moeten lopen.
De foto kan gemaakt worden in een grote gouden lijst of op de zilveren loper.

Toiletjuffrouwen Toiletjuffrouwen Gretje en Sjanie zijn de onmisbare hulpen in de huishouding. In de breedste zin van het woord. Ze zorgen er op onnavolgbare wijze voor dat het toiletbezoek van uw gasten onvergetelijk wordt.
Vooral als de toiletjuffen WC reiniger drinken is dat reden tot hilariteit, maar ook de fotocollage van bekende en minder bekende Nederlanders, zorgen voor nodige gespreksstof.
De klant staat centraal , “Heeft u wel genoeg wcpapier?” “Kan ik nog iets voor u betekenen”? De toiletjuffrouw zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Ook maakt ze graag een praatje. (over het weer, het breiwerk voor haar kleinkind, de nieuwste roddels, hun eigen sores). Het toilet is voor de toiletjuffrouw haar tweede thuis. Alles is aanwezig om het gezellig te maken.

Waarzegster
De waarzegster kan handlezen, teenlezen, kaartlezen, voorspelt de toekomst in de glazen bol en doet meditatieoefeningen met de mensen. De waarzegster kan rondlopen of ze zit aan een mooi aangekleed tafeltje. Tijdens een feest is het altijd erg leuk wanneer de waarzegster van tevoren wat wetenswaardigheden van de gasten krijgt. Deze “ziet” zij in haar glazen bol.