piraten
renj
zeeuw
eus
toil
glam
appel
doel
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Nieuws

Poositivoos oogsten succes met dinnershow!!!

Poositivoos heeft genoten van het  grote  succes  met de dinnershow “De buren van de Buren”
Het was een uitdaging voor de spelers en de technicus om het script zo om te vormen dat de twee aparte restaurantgedeeltes geëntertaind konden worden. Veel puzzelwerk is er aan voorafgegaan maar het resultaat mocht er zijn.
De gasten van restaurant de Buren hebben genoten van de gevarieerde acts van de spelers. De spelers hebben de gasten niet onvoorbereid de avond in laten gaan en op ludieke wijze verteld wat de spelregels waren. De sfeer zat er direct goed in mede door de grote inzet en spontaniteit van de medewerkers van de Buren.
Na het voorgerecht dat  goed in de smaak viel,  kwam er een hilarische act en de gasten werden meegetrokken in de  belevingswereld van liefde en smart.
Na het heerlijke hoofdgerecht genoten de gasten  aan de terraszijde van  het restaurant  van Mario Cramer met de act “In de maneschijn” terwijl in het  andere gedeelte gasten werden vermaakt met de Corona uitvinding van de toiletjuffrouwen  Gre en Sjanie, gespeeld door Margareth van Rooijen en Monique Keukens.  Deze tijd  is hen zwaar gevallen maar door de positiviteit en creativiteit van die twee hebben de mensen geen hoge nood gehad.
Debby Koolman  en Margareth van Rooijen bespraken het actuele corona nieuws  Op komische wijze werd de avond afgesloten met een “stichtelijk” woord van kloosterlingen.
Door het succes van de dinnershow een tweede datum ingepland op zondag 1 november.
Foto’s